HÍREK

2022.12.06

Hírlevél

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Nagy örömre szolgál bejelenteni, hogy sokadik káprázatos üzleti tevékenységem eredményeképpen - „csak” félév késéssel, újra - holnap megjelenik a „Térdig a szarban, fülig a szeretetben” könyvhöz tartozó, két hasonló című lemezem.
A 33 szám között 11 eddig nem publikált dal található, de a régebbiek is új felvételek.
(De, hogy kudarcaimról is tudjanak, az „Én mindenkiben csalódtam, nem sajnált senki” világsláger énektechnikai okokból lemaradt.)

A Budapesti Kongresszusi Központban 2022. december 18.-án 19 órakor tartandó „Az ám, hazám” című 44. Hobokarácsony jegyei szinte teljesen elfogytak, így a nagy érdeklődésre való tekintettel előző este, a Nemzeti Színházbeli „Hé, magyar Joe!” előadás után a „Szégyen és gyalázat” név mögé bújva adunk egy „Kiskarácsony” koncertet. A két műsor repertoárja között nem lesz semmilyen átfedés. (Egyetlen kivétel azért lehetséges és ez „A csermely halkan zúgott” kezdetű ária.)

Mindezek jelentőségét messze felülmúlja, a Kongresszusi Központban 18 órakor megnyíló, nemzetközi érdeklődésre számítható esemény, vagyis a Magyar Hobológiai Társaság (esth. Chicago, 1988) Vándor Lókiállítása, melyet a soha nem múló személyi kultusz minden kritériumának megfelelően a HOBOgrádi pártbizottság titkára, HOBOnyid HOBOrovics HOBOrovszkij nyit meg.
Külön felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy itt, Magyarországon először, külön Brezsnyev szekció is látható lesz.

Tisztelettel
Hobo