ÁSZF

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

 

A H-Blues Kft. (továbbiakban: Adatkezelő) értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, kizárólag tájékoztatás/információ átadás érdekében. Csak olyan személyes adatot kezelünk, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeljük.

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a weboldal által kezelt személyes adatait.

 

Az adatkezelő: H-Blues Kft. adószám: 12312566-2-13,

 

Az adatkezelő elérhetősége: hobo@hobo.hu

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felhasználó regisztrációnál/hírlevélfeliratkozásnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: regisztrált felhasználók , hírlevél feliratkozók

 

A kezelt adatok köre: a regisztrált felhasználók/hírlevélfeliratkozók által a regisztráció során megadott a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: Név, Elérhetőség (telefon, email)

Az adatgyűjtés célja: a felhasználó által kért tájékoztatás biztosítása.

 

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:

- A H-Blues Kft. munkatársai.

- A H-Blues Kft.  alkalmazásában álló alvállalkozók

Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt személyes adatok a törvényben meghatározott ideig kerülnek tárolásra, amennyiben a felhasználó nem törli azokat, vagy nem iratkozik le a hírlevélről.

 

A vásárló kérelmezheti az adatkezelőnél:

- tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,

- személyes adatainak helyesbítését,

- személyes adatainak törlését vagy zárolását.

A felhasználó a regisztráció során megadott felhasználói név és jelszó segítségével, a weboldal oldalaira belépve megtekintheti, módosíthatja vagy törölheti saját adatait, illetve a kapott hírlevelek alján leiratkozhat a levelezőlistáról.

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.

Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz ( www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat.

 A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu) Nyilvántartásba vételi szám: NAIH-132028/2017.