Hírlevél 2012.09.25

. . .

Négy év szünet után ismét lesz Hobo karácsony, december 26.-án. Ezúttal és ettől kezdve mindig a Fonóban.

Kedves Barátaim, kedves Olvasók!

Szeptember 29.-én, szombaton este 7 órakor kezdjük a Hobo Klub második szezonját a Fonó Zeneházban. Most, a legelső alkalommal a menü: bluesok és rock and rollok, egy-két verssel fűszerezve.

Júniusi próbálkozásunk, hogy a Fonó nagyobb befogadóképességű, külső termében játsszunk, a környék lakóinak nevek nélkül aláírt levelei miatt kudarcot vallott. Hiába zenéltünk halkabban és fejeztük be az előadást 22 óra előtt, a fenyegetések nem maradtak el. Mivel végre otthonra találtunk ezen a helyen és maradni is szeretnénk, összehúzzuk magunkat a kisebbik teremben. Csak nagyon kevés széket rakunk majd be, hogy lehetőség szerint mindenki beférjen. Kérjük megértésüket!

Négy év szünet után ismét lesz Hobo karácsony, december 26.-án. Ezúttal és ettől kezdve mindig a Fonóban. (Karácsonykor csak nem jelentenek fel. Bár egyesek szerint még inkább!)

Jelenleg a zenekar a „Farkashajsza” című, újabb Viszockij dalokat tartalmazó lemezen dolgozik, melyet reményeink szerint még a debreceni Csokonai Színház-beli bemutató előtt – 2012.11.09. – a Fonó Records megjelentet. Lemezbemutató koncertet is tervezünk egy későbbi időpontban.

A színházban „Ballada a két sebzett hattyúról” címet kapta a Marina Vlady és Vlagyimir Viszockij tragikus szerelmét bemutató háromszereplős előadás, melyet én írtam és két főszerepét ugyanaz a színésznő, Szűcs Nelli alakítja. A rendező Vidnyánszky Attila lesz és én is megjelenek majd.   

November 20.án a Müpában lép fel  a Hobo és Bandája  „Ars bluesica” cím alatt. Pályafutásom során először – hajlott koromra való tekintettel – szünetet tartunk, azaz kétrészes lesz az előadás. Az első rész -  „…Ha költenél s van rá költség,…” – verseket, a második - „Történelmi lecke fiúknak” – bluesokat és rockot tartalmaz.

Sebők Jánossal dolgozunk egy könyvön, melynek tartalma folyamatosan alakul.Életrajzi, társadalmi, zenei, művészeti és személyes vonatkozásai is vannak, de hogy mikor lesz készen, nem tudom. Nem érdemes elkapkodni, kivételes és megismételhetetlen lehetőségnek tartom, hogy írásban közreadjunk egy ilyen anyagot.

Korábban is említettem a „Requiem a bluesért” előadást és lemezt, ami a blues előtti tisztelgésünk lesz.  Ezt, valamint az „Utcazenész” munkacímű monodrámát, ami a magyar rock 50 évéről, valamint a közben itthon és a világban történt dolgokat járja körül, csak jövőre kezdhetjük el és fejezhetjük be.  

Jelenleg ennyit tudok felhozni a Hobo és bandája és az én mentségemre.

Szeretettel várjuk és várom Kedves Mindannyójukat!
Hobo

Piliscsaba, 2012.09.25.
« Vissza
AKTUÁLIS

Bill és Hobo újra együtt

Kolozsvár, Fő tér, 2017. aug. 18.
RÉSZLETEK »
HÍRLEVÉL
Teljes név:
E-mail cím:
Lakcím:
HOBO 2009 © Minden jog fenntartva!

Jogi nyilatkozat

Amennyiben szeretne feliratkozni hírlevelünkre, kérjük fogadja el a jogi nyilatkozatot!


Hírlevél feliratkozása során eltárolt adatoknak jogi adatvédelmi nyilatkozatának helye...

Rendelési feltételek

Kedves Vásárlóink!

Szeretnénk felhívni figyelmét néhány megrendeléssel kapcsolatos, fontos információra:

Mindenek előtt kérjük, hogy a kért adatokat (név, lakcím, telefon) a gyors és precíz kiszállítás érdekében pontosan töltse ki. Adatait harmadik félnek csak a szállítással kapcsolatosan adjuk át, akik szintén felelősséget vállaltak azok bizalmas kezelése érdekében.

A megrendelőlap Megjegyzés rovatában tüntetheti fel a vásárlással kapcsolatos üzeneteit (pl. dedikálás, személyes átvételi igény…)

Amennyiben bármi okból problémát jelentene a webáruházon keresztül történő vásárlás, úgy megrendelését feladhatja e-mailen (info@hobo.hu ) vagy akár postai úton is (Rock Diszkont 1068 Budapest, Király utca 108.).
Ez esetben kérjük pontosan tüntesse fel:
- az Ön nevét (és ha eltérő, akkor a számlázási nevet)
- pontos címét, irányítószámmal (ha eltérő, akkor a számlázási címet)
- telefonos elérhetőséget és e-mail címét
- a megrendelt áru pontos címét és darabszámát

A Webáruházat a Rock Diszkont üzemelteti. A termékek mellett feltűntetett fogyasztói árak az általános forgalmi adót (ÁFÁ-t) már tartalmazzák, a kézbesítés költségeit azonban nem.
Ennek összege futárszolgálat igénybevétele esetén belföldön általában 1290 Ft csomagonként.  A megrendelt áruk kiszállítását a GLS Hungary Kft biztosítja.
(Határon túli szállítási megrendelések egyeztetése folyamatban van.)

Amennyiben úgy gondolja, személyesen is átveheti csomagját  a Rock Diszkont üzletben: 1068 Budapest, Király utca 108. Telefon: +36 (1) 341-3350. (hétköznanap 9-18 óráig, szombaton 9-13 óráig).
Kérjük, hogy személyes átvételi igényét feltétlenül jelezze megrendeléskor a Megjegyzés rovatnál!

Kellemes böngészést, jó vásárlást kíván Mindenkinek
Webmester
info@hobo.hu