Jobb velünk a világ!

. . .

HOBO ÉS BANDÁJA, AZ ISMERŐS ARCOK, A MISZTRÁL ÉS A NEMADOMFEL AZ IDEI JOBB VELÜNK A VILÁG! KONCERT FELLÉPŐI
Igazi zenei különlegességekkel és egyedi újdonságokkal készülnek a Jobb velünk a világ! jótékonysági koncert szervezői 2011. november 13-ára.

Az idei évben Hoboé, az Ismerős Arcoké, a Misztrálé és a Jobb velünk a világ! koncertekről nélkülözhetetlen Nemadomfel Együttesé lesz ugyan a főszerep az Arénában, azonban a tánc és az érdekes koreográfiák mellett különleges képességű kutyák is szerepet kapnak a színpadon. Sőt, számos sztárvendéggel, köztük az egyik tehetségkutató műsorból megismert Krizbai Tecával várják az odalátogatókat az esemény szervezői.


Hobo és bandája, az Ismerős Arcok, a Misztrál és a Nemadomfel Együttes – így hangzik az idei Jobb velünk a világ! jótékonysági koncert zenekari névsora. A tavalyi év underground fellépőinek sikere után 2011-ben új zenei stílusokhoz nyúltak a szervezők, így a rock, a népzene világa és Hobo nélkülözhetetlen blues zenéje kap az idei évben főszerepet megfűszerezve ezt a jól ismert Nemadomfel Együttes feldolgozásaival illetve önálló szerzeményeivel. „Az idei cél is az, hogy megtöltsük a Sportarénát, hiszen a tavaly kitűzött passzívházként működő lakóotthon létrehozásához még sok támogatásra van szükségünk” – mondta el Papp Szabolcs, a Nemadomfel Együttes szóvivője.

Hobo és a sérült Színai Tamás – Ki vagyok én?

A tavalyi év hagyományait követve a koncertre látogatók nem csak négy együttes koncertjét tekinthetik meg, hanem olyan különleges felállásokat is, melyeket csak most, 2011. november 13-án láthatnak. „Hobo ismert dalát a Ki vagyok én? című számot Hobo egy sérült fiatallal, Színai Tamásssal adja elő közösen” – ismertette a kulisszatitkokat a szóvivő. „A Nemadomfel Együttes frontemberének, Zakál Zoltánnak szerzeményét, a Mennyországot Hobo fogja a szerzővel közösen színpadra állítani, míg vendégfellépőnk Krizbai Teca a Nemadomfel egyik slágerét a Lelked másik oldalán című számát fogja többek között elénekelni. Igazi csemegének ígérkezik, hogy a Jobb velünk a világ! koncerteket záró, már-már az összefogás himnuszának számító Kiss Barna szerzeményt, a Soha nem adjuk fel! dalt a fellépő zenekarok saját, általuk írt strófával fogják kiegészíteni. Természetesen a zenei különlegességek mellett egyéb színpadi kuriózumokat is ígérünk, hiszen Kiss Barna által megzenésített Falu végén kurta kocsma című vers zenei előadását, színházi játék is megeleveníti a színpadon. Hobo legújabb zenei albumának a Rock and roll mindenkié című számára pedig Györke Nóra vezette Nemadomfel tánckar készít izgalmas új koreográfiát. A tavalyi évhez hasonlóan színesítik a programot kerekesszékes tánccsoportok is, de ezen kívül még számos meglepetéssel készülünk a koncertre”– fűzte hozzá a szóvivő.

Hobo: „Azzal tudok a legtöbbet tenni, ha játszom.”

Hobo számára nem ismeretlen terep az Aréna, hiszen a tavalyi évben a Hobo Blues Band búcsúkoncertje kapcsán kétszer is sikerült megtölteni a csarnokot. Az új felállással, a Hobo és bandájával viszont először áll a Sportaréna színpadára. Most megjelenő új albumáról és a Hobo Blues Band régi jól ismert slágereiből is felcsendülnek dalok. „Pályafutásom kezdete előtt is segítettem mindenkinek, ott, ahol tudtam, úgyhogy számomra ismert zenészként is természetes a segítségnyújtás mind a mai napig” – mondta el Földes László Hobo. „Azzal tudok a legtöbbet tenni, ha játszom. Mindenkinek megpróbálok segíteni, aki megkér, ha kell kórházban, ha kell börtönben, most, november 13-án az Arénában a sérültekkel közösen zenélünk egy jó ügyért” – hangsúlyozta a zenész.

Teljes cikk

« Vissza
AKTUÁLIS

Bill és Hobo újra együtt

Kolozsvár, Fő tér, 2017. aug. 18.
RÉSZLETEK »
HÍRLEVÉL
Teljes név:
E-mail cím:
Lakcím:
HOBO 2009 © Minden jog fenntartva!

Jogi nyilatkozat

Amennyiben szeretne feliratkozni hírlevelünkre, kérjük fogadja el a jogi nyilatkozatot!


Hírlevél feliratkozása során eltárolt adatoknak jogi adatvédelmi nyilatkozatának helye...

Rendelési feltételek

Kedves Vásárlóink!

Szeretnénk felhívni figyelmét néhány megrendeléssel kapcsolatos, fontos információra:

Mindenek előtt kérjük, hogy a kért adatokat (név, lakcím, telefon) a gyors és precíz kiszállítás érdekében pontosan töltse ki. Adatait harmadik félnek csak a szállítással kapcsolatosan adjuk át, akik szintén felelősséget vállaltak azok bizalmas kezelése érdekében.

A megrendelőlap Megjegyzés rovatában tüntetheti fel a vásárlással kapcsolatos üzeneteit (pl. dedikálás, személyes átvételi igény…)

Amennyiben bármi okból problémát jelentene a webáruházon keresztül történő vásárlás, úgy megrendelését feladhatja e-mailen (info@hobo.hu ) vagy akár postai úton is (Rock Diszkont 1068 Budapest, Király utca 108.).
Ez esetben kérjük pontosan tüntesse fel:
- az Ön nevét (és ha eltérő, akkor a számlázási nevet)
- pontos címét, irányítószámmal (ha eltérő, akkor a számlázási címet)
- telefonos elérhetőséget és e-mail címét
- a megrendelt áru pontos címét és darabszámát

A Webáruházat a Rock Diszkont üzemelteti. A termékek mellett feltűntetett fogyasztói árak az általános forgalmi adót (ÁFÁ-t) már tartalmazzák, a kézbesítés költségeit azonban nem.
Ennek összege futárszolgálat igénybevétele esetén belföldön általában 1290 Ft csomagonként.  A megrendelt áruk kiszállítását a GLS Hungary Kft biztosítja.
(Határon túli szállítási megrendelések egyeztetése folyamatban van.)

Amennyiben úgy gondolja, személyesen is átveheti csomagját  a Rock Diszkont üzletben: 1068 Budapest, Király utca 108. Telefon: +36 (1) 341-3350. (hétköznanap 9-18 óráig, szombaton 9-13 óráig).
Kérjük, hogy személyes átvételi igényét feltétlenül jelezze megrendeléskor a Megjegyzés rovatnál!

Kellemes böngészést, jó vásárlást kíván Mindenkinek
Webmester
info@hobo.hu