ArénaVisszhang

. . .

A HBB Búcsúkoncertjét a média is kiemelt figyelemmel kísérte. Számtalan riport, beszámoló, megemlékezés és kritika látott napvilágot az írott és az elektronikus sajtóban egyaránt, de a különböző TV csatornák is mintha most készültek volna megdönteni a 33 éves HBB-tudósítás rekordját - valljuk be őszintén: van mit pótolniuk! :-)

A teljesség igénye nélkül - de folyamatosan bővítve - álljon itt tehát egy csokorra való a koncert "visszhangjából".

Egy korszak véget ért - Hobo Blues Band búcsúkoncert az Arénában
- olvashatjuk a Zene.hu oldalán.

A Passzio.hu oldalán két írás is beszámol a koncertről (mindkettő képekkel is illusztrált). Bálint Csaba koncertbeszámolóját Hobo Blues Band @ 2011.02.11-12. - Aréna címmel olvashatjuk a linkre kattintva, Dinnye képes beszámolóját pedig A Hobo Blues Band utolsó pillanatai, avagy a búcsú koncertje! tekinthetjük meg.

Hobo Blues Band búcsúkoncert - ezen a linken brown_h köszön el a zenekartól...

Élt 33 évet - búcsúztatja egy kritikával Kálmán Alida a HBB-t a Lángoló Gitárok hasábjain (vagy inkább: bundjain?).

Hétvége Hoboékkal - Az utolsó hétvége utolsó koncertjeit tölthettük a Hobo Blues Band előadásában, a legendás zenekar ugyanis több mint harminc év után végleg leteszi a lantot - olvashatjuk a Kultusz.com oldalán.

A Hobo Blues Band utolsó pillanatai, avagy a Búcsú Koncertje - írja foronghy az egyik blogon (Azannya - mármint a blog! ). A sorok között a Búcsúkoncert pillanatin kívül még egy videót is találunk, vigaszul azoknak, akik lemaradtak, emlékül azoknak, akik ott voltak.

Médiát írtam a bevezetőben, tehát nem csak írások jelentek meg, hanem a TV és a rádió is szorgos volt. Ízelítőként a koncert utáni hétfő reggel hangzott el ez a telefonos interjú Fiala Jánossal.

Az RTL Klub a Búcsúkoncert előtti utolsó pillanatokat elevenítette fel hétfő esti adásában, de nem annyira a zenészek, mint inkább a Három Hölgy, azaz Hobo felesége és két leánya társaságában:
« Vissza
AKTUÁLIS

Sajtótájékoztató

Kaposvár, Szivárvány Kultúrp., 2017. sze. 19.
RÉSZLETEK »

Látja Isten, hogy állok a napon

Budapest, Józsefvárosi Könyvt., 2017. sze. 21.
RÉSZLETEK »

Halj meg és nagy leszel

Veszprémi Egyetem, 2017. sze. 26.
RÉSZLETEK »

Lassú vonat koncert

Debrecen, Modem, 2017. sze. 28.
RÉSZLETEK »

Lassú vonat

Budapest, Nemzeti Színház, 2017. okt. 03.
RÉSZLETEK »
HÍRLEVÉL
Teljes név:
E-mail cím:
Lakcím:
HOBO 2009 © Minden jog fenntartva!

Jogi nyilatkozat

Amennyiben szeretne feliratkozni hírlevelünkre, kérjük fogadja el a jogi nyilatkozatot!


Hírlevél feliratkozása során eltárolt adatoknak jogi adatvédelmi nyilatkozatának helye...

Rendelési feltételek

Kedves Vásárlóink!

Szeretnénk felhívni figyelmét néhány megrendeléssel kapcsolatos, fontos információra:

Mindenek előtt kérjük, hogy a kért adatokat (név, lakcím, telefon) a gyors és precíz kiszállítás érdekében pontosan töltse ki. Adatait harmadik félnek csak a szállítással kapcsolatosan adjuk át, akik szintén felelősséget vállaltak azok bizalmas kezelése érdekében.

A megrendelőlap Megjegyzés rovatában tüntetheti fel a vásárlással kapcsolatos üzeneteit (pl. dedikálás, személyes átvételi igény…)

Amennyiben bármi okból problémát jelentene a webáruházon keresztül történő vásárlás, úgy megrendelését feladhatja e-mailen (info@hobo.hu ) vagy akár postai úton is (Rock Diszkont 1068 Budapest, Király utca 108.).
Ez esetben kérjük pontosan tüntesse fel:
- az Ön nevét (és ha eltérő, akkor a számlázási nevet)
- pontos címét, irányítószámmal (ha eltérő, akkor a számlázási címet)
- telefonos elérhetőséget és e-mail címét
- a megrendelt áru pontos címét és darabszámát

A Webáruházat a Rock Diszkont üzemelteti. A termékek mellett feltűntetett fogyasztói árak az általános forgalmi adót (ÁFÁ-t) már tartalmazzák, a kézbesítés költségeit azonban nem.
Ennek összege futárszolgálat igénybevétele esetén belföldön általában 1290 Ft csomagonként.  A megrendelt áruk kiszállítását a GLS Hungary Kft biztosítja.
(Határon túli szállítási megrendelések egyeztetése folyamatban van.)

Amennyiben úgy gondolja, személyesen is átveheti csomagját  a Rock Diszkont üzletben: 1068 Budapest, Király utca 108. Telefon: +36 (1) 341-3350. (hétköznanap 9-18 óráig, szombaton 9-13 óráig).
Kérjük, hogy személyes átvételi igényét feltétlenül jelezze megrendeléskor a Megjegyzés rovatnál!

Kellemes böngészést, jó vásárlást kíván Mindenkinek
Webmester
info@hobo.hu