Nyilvánosan próbált a HBB

. . .

Finisébe fordult a Hobo Blues Band fölkészülése a jövő hétvégi koncertre. Ennek demonstrálásaként nyilvános próbára hívta a zenekar a sajtó munkatársait a kőbányai Kőrösi Csoma Sándor (ex-Pataky) Művelődésházba, Kőbányára. - adta hírül elsőként a KoncertBlog!

A Koncertblog jövőhete is a nagy búcsúzás jegyében telik majd, például kisorsoljuk a szervező Showtime Budapest által fölajánlott párosjegyeket a február 11-ei és a 12-ei koncertekre a Papp László Budapest Sportarénába.
Fél tizenkettőre értünk ki Kőbányára, a zenekar ekkor már hangolt, így Tátrai Tibusz gitárszólóit élvezhettük a vécében is. Utánunk pár perccel futott be Hobo, akit kézről-kézre játszottak a tévéstábok, mi is elkaptuk öt percre a mestert. Vele készített videó interjúnkat, ahogy a nyilvános próba felvételeit is hétfő késő délután közöljük blogunkon.
A Hobo Blues Band névadója és frontembere mesélt nekünk arról, melyik volt a legkedvesebb koncertje a körülbelül 3000 közül, aztán a mostani koncertek ívéről és jövőbeni terveiről is.
Egy óra körül kezdődött végül a kicsit még akadozó próba a 45-ös Blues-zal, majd a Rohadt rock and rollt, végül az utolsóként játszott Moszkva tér bluesban a sajtó nem túl lelkes munkatársai is megkapták a fricskát: "Lemegy a metróba a szociológus,/ az újságíró figyel mit mond a kórus,/ a csövesek röhögnek: két misimókus!"

Eredeti oldalon
« Vissza
AKTUÁLIS

Bill és Hobo újra együtt

Kolozsvár, Fő tér, 2017. aug. 18.
RÉSZLETEK »
HÍRLEVÉL
Teljes név:
E-mail cím:
Lakcím:
HOBO 2009 © Minden jog fenntartva!

Jogi nyilatkozat

Amennyiben szeretne feliratkozni hírlevelünkre, kérjük fogadja el a jogi nyilatkozatot!


Hírlevél feliratkozása során eltárolt adatoknak jogi adatvédelmi nyilatkozatának helye...

Rendelési feltételek

Kedves Vásárlóink!

Szeretnénk felhívni figyelmét néhány megrendeléssel kapcsolatos, fontos információra:

Mindenek előtt kérjük, hogy a kért adatokat (név, lakcím, telefon) a gyors és precíz kiszállítás érdekében pontosan töltse ki. Adatait harmadik félnek csak a szállítással kapcsolatosan adjuk át, akik szintén felelősséget vállaltak azok bizalmas kezelése érdekében.

A megrendelőlap Megjegyzés rovatában tüntetheti fel a vásárlással kapcsolatos üzeneteit (pl. dedikálás, személyes átvételi igény…)

Amennyiben bármi okból problémát jelentene a webáruházon keresztül történő vásárlás, úgy megrendelését feladhatja e-mailen (info@hobo.hu ) vagy akár postai úton is (Rock Diszkont 1068 Budapest, Király utca 108.).
Ez esetben kérjük pontosan tüntesse fel:
- az Ön nevét (és ha eltérő, akkor a számlázási nevet)
- pontos címét, irányítószámmal (ha eltérő, akkor a számlázási címet)
- telefonos elérhetőséget és e-mail címét
- a megrendelt áru pontos címét és darabszámát

A Webáruházat a Rock Diszkont üzemelteti. A termékek mellett feltűntetett fogyasztói árak az általános forgalmi adót (ÁFÁ-t) már tartalmazzák, a kézbesítés költségeit azonban nem.
Ennek összege futárszolgálat igénybevétele esetén belföldön általában 1290 Ft csomagonként.  A megrendelt áruk kiszállítását a GLS Hungary Kft biztosítja.
(Határon túli szállítási megrendelések egyeztetése folyamatban van.)

Amennyiben úgy gondolja, személyesen is átveheti csomagját  a Rock Diszkont üzletben: 1068 Budapest, Király utca 108. Telefon: +36 (1) 341-3350. (hétköznanap 9-18 óráig, szombaton 9-13 óráig).
Kérjük, hogy személyes átvételi igényét feltétlenül jelezze megrendeléskor a Megjegyzés rovatnál!

Kellemes böngészést, jó vásárlást kíván Mindenkinek
Webmester
info@hobo.hu