Búcsúzik a Hobo Blues Band

. . .

Ha hinni lehet a sajtóközleménynek, végleg lelép a koncertszínpadokról a Hobo Blues Band, amely február 12-én koncertezik utoljára. - írja a Qart.hu.

Sajtóközleményben jelentette be búcsúját a Hobo Blues Band, amely 2011. február 12-én egy búcsúkoncerttel köszön el a közönségtől a Budapest Sportarénában. "A 33 éves Hobo Blues Band utoljára ad koncertet a legendás Hobo, Póka Egon, Tátrai Tibor, Solti János felállásban" – derül ki a közleményből, amely azt is elárulta, hogy vendégként közreműködik Deák Bill Gyula és Madarász Gábor.

A Hobo (Földes László) körül szerveződő, gyakran cserélődő tagsággal koncertező zenekar 1978-ban alakult, és annak ellenére is hamar a legnépszerűbb új rockzenekarok közé került, hogy a hanglemezkiadó vállalat sokáig hallani sem akart arról, hogy a zenekarnak lemeze jelenhessen meg. A zenekar azóta közel 3000 koncerten, 23 tagon és 26 nagylemezen van túl, de a klasszikus felállásból már csak Hobo maradt. Az együttes egyébként Halj meg és nagy leszel! címmel egy válogatáslemezt is megjelentet.

« Vissza
AKTUÁLIS
HÍRLEVÉL
Teljes név:
E-mail cím:
Lakcím:
HOBO 2009 © Minden jog fenntartva!

Jogi nyilatkozat

Amennyiben szeretne feliratkozni hírlevelünkre, kérjük fogadja el a jogi nyilatkozatot!


Hírlevél feliratkozása során eltárolt adatoknak jogi adatvédelmi nyilatkozatának helye...

Rendelési feltételek

Kedves Vásárlóink!

Szeretnénk felhívni figyelmét néhány megrendeléssel kapcsolatos, fontos információra:

Mindenek előtt kérjük, hogy a kért adatokat (név, lakcím, telefon) a gyors és precíz kiszállítás érdekében pontosan töltse ki. Adatait harmadik félnek csak a szállítással kapcsolatosan adjuk át, akik szintén felelősséget vállaltak azok bizalmas kezelése érdekében.

A megrendelőlap Megjegyzés rovatában tüntetheti fel a vásárlással kapcsolatos üzeneteit (pl. dedikálás, személyes átvételi igény…)

Amennyiben bármi okból problémát jelentene a webáruházon keresztül történő vásárlás, úgy megrendelését feladhatja e-mailen (info@hobo.hu ) vagy akár postai úton is (Rock Diszkont 1068 Budapest, Király utca 108.).
Ez esetben kérjük pontosan tüntesse fel:
- az Ön nevét (és ha eltérő, akkor a számlázási nevet)
- pontos címét, irányítószámmal (ha eltérő, akkor a számlázási címet)
- telefonos elérhetőséget és e-mail címét
- a megrendelt áru pontos címét és darabszámát

A Webáruházat a Rock Diszkont üzemelteti. A termékek mellett feltűntetett fogyasztói árak az általános forgalmi adót (ÁFÁ-t) már tartalmazzák, a kézbesítés költségeit azonban nem.
Ennek összege futárszolgálat igénybevétele esetén belföldön általában 1290 Ft csomagonként.  A megrendelt áruk kiszállítását a GLS Hungary Kft biztosítja.
(Határon túli szállítási megrendelések egyeztetése folyamatban van.)

Amennyiben úgy gondolja, személyesen is átveheti csomagját  a Rock Diszkont üzletben: 1068 Budapest, Király utca 108. Telefon: +36 (1) 341-3350. (hétköznanap 9-18 óráig, szombaton 9-13 óráig).
Kérjük, hogy személyes átvételi igényét feltétlenül jelezze megrendeléskor a Megjegyzés rovatnál!

Kellemes böngészést, jó vásárlást kíván Mindenkinek
Webmester
info@hobo.hu