Hobo a PMN-en

. . .

A Partiumi Magyar Napok szervezőitől megszokhattuk: a rendezvényre igyekeznek minden esetben minőségi produkciókat elhozni. Ez idén sincs másképp, az augusztus 26-án kezdődő rendezvénysorozatnak már az első eseménye is valószínűleg sok szatmárit csábít majd színházba.

Magyarország egyik legsokszínűbb művésze, Földes László előadásával kezdődik ugyanis a kilencedik PMN, a Hobo által talán legjobban kedvelt költő, József Attila verseiből összeállított esttel.

Azok számára, akik nem ismernék Hobot, nehéz lenne néhány szóban összefoglalni, ki is ő. Földes László, azaz közismertebb nevén Hobo magyar bluesénekes, dalszerző, színész és a Hobo Blues Band együttes alapító tagja és énekese. 1968-ban írta meg első dalszövegét, 1968-ban hozza létre első együttesét, 1978-ban pedig egy kiskocsmában megalakul az azóta legendássá vált blueszenekar, a Hobo Blues Band. A zenélés mellett Földes dalszövegeket ír, színészkedik, sőt, rendez és több könyvet is írt. Egyik legsikeresebb munkája karrierjében kedvenc költőinek megzenésített verseinek különös hangulatú színpadra vitele: tartott már Villon és Faludy György estet, de a legnagyobb sikert a József Attila költeményeiből összeállított estek aratták.

Hobo 2004-ben már fellépett városunkban József Attila esttel, akkor egy Szatmári Magyar Ifjúsági Napok keretein belül aratott zajos sikert előadásával. A IX. PMN-en megtartott estre augusztus 26-án, csütörtökön este 19.00 órai kezdettel kerül sor, az Északi Színházban. Belépők korlátozott számban kaphatók a színház jegypénztárában munkanapokon 9.00 - 17.00 óra között. Egy belépő ára 10 lej.

Hobo a megzenésített versek mellett betekintést enged blues-zenészi munkásságába is egy két órás élő koncert keretein belül, amelyre augusztus 27-én, pénteken kerül sor 20.00 órai kezdettel a Kossuth Kertben felállított színpadon. A koncertre Földes legismertebb dalait hozza el, olyanokat mint A hajtók dala, a Hey Joe vagy a 6:3.

« Vissza
AKTUÁLIS

Bill és Hobo újra együtt

Kolozsvár, Fő tér, 2017. aug. 18.
RÉSZLETEK »
HÍRLEVÉL
Teljes név:
E-mail cím:
Lakcím:
HOBO 2009 © Minden jog fenntartva!

Jogi nyilatkozat

Amennyiben szeretne feliratkozni hírlevelünkre, kérjük fogadja el a jogi nyilatkozatot!


Hírlevél feliratkozása során eltárolt adatoknak jogi adatvédelmi nyilatkozatának helye...

Rendelési feltételek

Kedves Vásárlóink!

Szeretnénk felhívni figyelmét néhány megrendeléssel kapcsolatos, fontos információra:

Mindenek előtt kérjük, hogy a kért adatokat (név, lakcím, telefon) a gyors és precíz kiszállítás érdekében pontosan töltse ki. Adatait harmadik félnek csak a szállítással kapcsolatosan adjuk át, akik szintén felelősséget vállaltak azok bizalmas kezelése érdekében.

A megrendelőlap Megjegyzés rovatában tüntetheti fel a vásárlással kapcsolatos üzeneteit (pl. dedikálás, személyes átvételi igény…)

Amennyiben bármi okból problémát jelentene a webáruházon keresztül történő vásárlás, úgy megrendelését feladhatja e-mailen (info@hobo.hu ) vagy akár postai úton is (Rock Diszkont 1068 Budapest, Király utca 108.).
Ez esetben kérjük pontosan tüntesse fel:
- az Ön nevét (és ha eltérő, akkor a számlázási nevet)
- pontos címét, irányítószámmal (ha eltérő, akkor a számlázási címet)
- telefonos elérhetőséget és e-mail címét
- a megrendelt áru pontos címét és darabszámát

A Webáruházat a Rock Diszkont üzemelteti. A termékek mellett feltűntetett fogyasztói árak az általános forgalmi adót (ÁFÁ-t) már tartalmazzák, a kézbesítés költségeit azonban nem.
Ennek összege futárszolgálat igénybevétele esetén belföldön általában 1290 Ft csomagonként.  A megrendelt áruk kiszállítását a GLS Hungary Kft biztosítja.
(Határon túli szállítási megrendelések egyeztetése folyamatban van.)

Amennyiben úgy gondolja, személyesen is átveheti csomagját  a Rock Diszkont üzletben: 1068 Budapest, Király utca 108. Telefon: +36 (1) 341-3350. (hétköznanap 9-18 óráig, szombaton 9-13 óráig).
Kérjük, hogy személyes átvételi igényét feltétlenül jelezze megrendeléskor a Megjegyzés rovatnál!

Kellemes böngészést, jó vásárlást kíván Mindenkinek
Webmester
info@hobo.hu