Soproni Nagyszínpad...

. . .

...maximális erőkihasználás
Beszámoló a VOLT Fesztiválról

Földes László egyik legjobb és legfontosabb szólóalbuma a tavaly megjelent Circus Hungaricus. Ahogy az Hobótól várható volt, a keretes szerkezetű koncept-lemez igazi generációs önvizsgálat, és mélyen szántó társadalompolitikai elemzés. Ezzel járja mostanában az országot Hobo és zenekara, útba ejtve természetesen a soproni VOLT Fesztivált is. A Circus Hungaricus előadása igazán a különleges atmoszférájú cirkuszos sátorban működik, de a rutinos előadó persze bárhol megállja a helyét, csak szóljon az erősítő. Amikor a Circus Hungaricus előadásán vettem részt, a show végén pont arra gondoltam, hogy milyen jó lenne még pár régi Hobo Blues Band szám. Ez a vágyam itt a VOLTon teljesült is, hiszen a Hey Joe-tól kezdve a Johnny B. Goodig meghallgathattuk a HBB best of-ot is, természetesen a Circus Hungaricus gerincére felfűzve. A „nagy medve” dörmögő hangjával a tapasztalat-áthagyományozás, a staféta-átadás, és a rohanó, korrupt világunk gondolatkörét boncolgatta majdnem másfél óráig a fesztivál legnagyobb színpadán.

 Teljes beszámoló

« Vissza
AKTUÁLIS

Bill és Hobo újra együtt

Kolozsvár, Fő tér, 2017. aug. 18.
RÉSZLETEK »
HÍRLEVÉL
Teljes név:
E-mail cím:
Lakcím:
HOBO 2009 © Minden jog fenntartva!

Jogi nyilatkozat

Amennyiben szeretne feliratkozni hírlevelünkre, kérjük fogadja el a jogi nyilatkozatot!


Hírlevél feliratkozása során eltárolt adatoknak jogi adatvédelmi nyilatkozatának helye...

Rendelési feltételek

Kedves Vásárlóink!

Szeretnénk felhívni figyelmét néhány megrendeléssel kapcsolatos, fontos információra:

Mindenek előtt kérjük, hogy a kért adatokat (név, lakcím, telefon) a gyors és precíz kiszállítás érdekében pontosan töltse ki. Adatait harmadik félnek csak a szállítással kapcsolatosan adjuk át, akik szintén felelősséget vállaltak azok bizalmas kezelése érdekében.

A megrendelőlap Megjegyzés rovatában tüntetheti fel a vásárlással kapcsolatos üzeneteit (pl. dedikálás, személyes átvételi igény…)

Amennyiben bármi okból problémát jelentene a webáruházon keresztül történő vásárlás, úgy megrendelését feladhatja e-mailen (info@hobo.hu ) vagy akár postai úton is (Rock Diszkont 1068 Budapest, Király utca 108.).
Ez esetben kérjük pontosan tüntesse fel:
- az Ön nevét (és ha eltérő, akkor a számlázási nevet)
- pontos címét, irányítószámmal (ha eltérő, akkor a számlázási címet)
- telefonos elérhetőséget és e-mail címét
- a megrendelt áru pontos címét és darabszámát

A Webáruházat a Rock Diszkont üzemelteti. A termékek mellett feltűntetett fogyasztói árak az általános forgalmi adót (ÁFÁ-t) már tartalmazzák, a kézbesítés költségeit azonban nem.
Ennek összege futárszolgálat igénybevétele esetén belföldön általában 1290 Ft csomagonként.  A megrendelt áruk kiszállítását a GLS Hungary Kft biztosítja.
(Határon túli szállítási megrendelések egyeztetése folyamatban van.)

Amennyiben úgy gondolja, személyesen is átveheti csomagját  a Rock Diszkont üzletben: 1068 Budapest, Király utca 108. Telefon: +36 (1) 341-3350. (hétköznanap 9-18 óráig, szombaton 9-13 óráig).
Kérjük, hogy személyes átvételi igényét feltétlenül jelezze megrendeléskor a Megjegyzés rovatnál!

Kellemes böngészést, jó vásárlást kíván Mindenkinek
Webmester
info@hobo.hu