Porondon a Circus Hungaricus!

. . .

Pontosabban Circus Hungaricus a Porondszínházban... "Kéne egy Világszám" - énekli Hobo az új lemezén. Nos, a békéscsabai Jókai Színház, valamint Hobo és Bandája valóban igazi szenzációra készül. A részletekről hamarosan beszámolunk - addig is egy kis ízelítő a Színház oldaláról (videóval).

Egészen új, korábban sohasem látott műfaj és produkció létrehozására vállalkozott a Békés Megyei Jókai Színház. A Circus Hungaricus olyan színdarab, amelyben három különböző műfaj keveredik: a színház, a cirkusz valamint a zene.

Tavaly állították fel először a Porondszínházat a Luther utcai Evangélikus udvarban, akkor az Aida című darabot láthatta a békéscsabai közönség. 

Idén is felállítják a porondot, bár most a Circus Hungaricus című darabnak. Ennek előzményeiről és menetéről tartottak sajtótájékoztatót a színház vigadó termében.

A mű megrendezésében a híres Vidnyánszky Attila lesz segítségére a színháznak. Mint ahogy azt a tájékoztatón elmondta nehéz feladata lesz, hiszen a három műfaj összhatása ez az egész. A színészekkel is jó együttműködésre számít, mivel nem ismeri teljesen őket ezért mindenki egy produkcióval mutatta meg tudását.

Az országosan is egyedülálló vállalkozásában 10 artista Budapestről, 14 színész a Jókai Színházból és Hobo teljes zenekara működik együtt. Ez az első alkalom, hogy Földes László és csapata porondszínházban játszik. Az előadás első bemutatója április 30-án 19 órától lesz a porondszínházban.

Békés Megyei Önkormányzat - MCOnet

« Vissza
AKTUÁLIS
HÍRLEVÉL
Teljes név:
E-mail cím:
Lakcím:
HOBO 2009 © Minden jog fenntartva!

Jogi nyilatkozat

Amennyiben szeretne feliratkozni hírlevelünkre, kérjük fogadja el a jogi nyilatkozatot!


Hírlevél feliratkozása során eltárolt adatoknak jogi adatvédelmi nyilatkozatának helye...

Rendelési feltételek

Kedves Vásárlóink!

Szeretnénk felhívni figyelmét néhány megrendeléssel kapcsolatos, fontos információra:

Mindenek előtt kérjük, hogy a kért adatokat (név, lakcím, telefon) a gyors és precíz kiszállítás érdekében pontosan töltse ki. Adatait harmadik félnek csak a szállítással kapcsolatosan adjuk át, akik szintén felelősséget vállaltak azok bizalmas kezelése érdekében.

A megrendelőlap Megjegyzés rovatában tüntetheti fel a vásárlással kapcsolatos üzeneteit (pl. dedikálás, személyes átvételi igény…)

Amennyiben bármi okból problémát jelentene a webáruházon keresztül történő vásárlás, úgy megrendelését feladhatja e-mailen (info@hobo.hu ) vagy akár postai úton is (Rock Diszkont 1068 Budapest, Király utca 108.).
Ez esetben kérjük pontosan tüntesse fel:
- az Ön nevét (és ha eltérő, akkor a számlázási nevet)
- pontos címét, irányítószámmal (ha eltérő, akkor a számlázási címet)
- telefonos elérhetőséget és e-mail címét
- a megrendelt áru pontos címét és darabszámát

A Webáruházat a Rock Diszkont üzemelteti. A termékek mellett feltűntetett fogyasztói árak az általános forgalmi adót (ÁFÁ-t) már tartalmazzák, a kézbesítés költségeit azonban nem.
Ennek összege futárszolgálat igénybevétele esetén belföldön általában 1290 Ft csomagonként.  A megrendelt áruk kiszállítását a GLS Hungary Kft biztosítja.
(Határon túli szállítási megrendelések egyeztetése folyamatban van.)

Amennyiben úgy gondolja, személyesen is átveheti csomagját  a Rock Diszkont üzletben: 1068 Budapest, Király utca 108. Telefon: +36 (1) 341-3350. (hétköznanap 9-18 óráig, szombaton 9-13 óráig).
Kérjük, hogy személyes átvételi igényét feltétlenül jelezze megrendeléskor a Megjegyzés rovatnál!

Kellemes böngészést, jó vásárlást kíván Mindenkinek
Webmester
info@hobo.hu