Vendégkönyv

Kovács Zoltán Tamás

Íródott: 2017 november 25

Kedves Hobo!

Vidéken élő régi ismerősöd vagyok. A Hobo Ludens köteteidet szeretném dedikáltatni és Karácsonyra meglepni vele szeretteimet, de sajnos addig nem jársz felénk. Mi lehet a megoldás, hogyan tudnánk ezt mégis összehozni?

Üdvözlettel:

Kovács Zoltán Tamás

Hobo válasza

Íródott: 2017 december 10

Nézze meg a programot, jöjjön el valamelyikre és előtt-utána keressen!

Üdvözlettel
Hobo

Rózsa Miklós

Íródott: 2017 november 23

Harminc pénzen vacsora
2015. július 26., 17:02
Születésnapomra a Halál vacsorát ígért Ó öreg cimborám Betartva mostan is Kimondott szavát Álmomból vitt el meztelen A semmin át Utaztunk nesztelen Nagy sárkánymadarán --A sarokban nincs fény,gyertya ott nem ég! ---Üljünk hát oda,az lesz a miénk! Rendelj az asztalra,amit szemed-szád megkíván, Igyál hűs borokat ezen a vacsorán! --Köszönöm barátom Élek is vele Húsodat kóstolom, És koccintok veled --Ó nem,én ma is mást iszom, A bor legyen csak tiéd, S a por,amiből lettél, Hadd legyen enyém! Hanem most várok,míg jól megfontolod. Születésnapodra,"harminc" pénzt adok. Fogadd el bátran! Szívtelen adom. Megválthatsz rajta rég eltűnt lelkeket Az időknek végén, Mindenek felett. Hisz kié az ország,a hatalom? --Tiéd az ország és tiéd a hatalom. --Tested és lelked is üres, mindennek ára van Tenálad pénz lesz,ha egyébként bajba vagy Ne is higgy kérlek Már életed során, Mert hazudik a vak,ki látja a jelent és jövőt,örömhírt hallgat a siket és beszél a néma,ki tudja miről.A kurva meg szépen kivárja sorát"túl leszek ezen is, jobb lesz odaát".A koldus későn fekszik és korán kel.Reményszik szegény,aranyat lel. Istened kéretlen méri rád sorsodat, Írását egy se tudja még de törvényét hozzák az igazak. És,ha ez nem elég Vassal játszik az angyali gyermek is,majd zokogva felvisít."A játéknak vége van.Ébredj hercegem!Istenem nem igaz.Azt hiszem megöltelek". Itt hát a pénz,tedd el becstelen.Add fel kérlek! Mert nincs annyi szívem,hogy szeresselek.

Hobo válasza

Íródott: 2017 december 10

"Vassal játszik az angyali gyermek..." - nagyon szép és pontos. Gratulálok.

Hobo

Hahn János, Kakas

Íródott: 2017 november 22

Kedves Hobo!
Annyi felejthetetlen koncert és előadóest megtekintése után, amit személyes beszélgetések és közös fotók zártak néha, az utóbbi időben kevesebb alkalmam volt koncertezni. Sajnos. Az életem nem úgy alakul mostanában ahogy szeretném. Erre végre elérkezett az idő egy felejthetetlen élmény megszerzésére és én munkahelyi elfoglaltságaim miatt lemaradtam róla. Történt ugyanis, hogy a tavaly nyári Tabán koncertre futball edzőm (Böde Dani) meghívott, mint nagy Hobo és Bill rajongót! Tudtam, hogy egy közös vacsorán vehettem volna részt, több ragyogó zenész és csapattársammal együtt. Nagyon sajnálom. Azért bízom benne, hogy még találkozunk. Adddig is napi szinten adnak nekem erőt életművei. Jó erőt és egészséget kívánok. Egy Kisember...

Hobo válasza

Íródott: 2017 december 10

Remélem magánélete rendbe jön és örömét leli a zenén kívül még sok minden másban!

Üdvözlettel
Hobo

Rózsa Miklós

Íródott: 2017 november 15

Van egy szedett-vetett írásom,ami inkább csak vázlat vagy még az sem.Egykor azt gondoltam ez jó,ezt megtartom. Beteg vagyok,nincs sok időm és amennyiben elolvastad és érdemesnek tartod azt végig mondani,nagyon örülnék.Persze lehet,hogy ez csupán az én örömöm volna.(A "Harminc pénzen vacsora")című írásról írtam itt végig.További sikert! Rózsa Miklós

Hobo válasza

Íródott: 2017 december 10

Köszönöm, hogy bizalmába avatott, de művének előadását nem tudom vállalni, mivel irtózatos restanciáim vannak as saját dolgaimmal. Ám csak biztatni tudom a toviábbi munkához és sok sikert kívánok.

Üdvölettel
Hobo

Zibrényi Zsuzsanna

Íródott: 2017 november 10

Drága HOBO!Rendkívüli öröm számomra,hogy a váci Dunakanyar Színház jóvoltából láthattam az összes előadásodat!Hatalmas élmény volt mindegyik!Nagyon köszönöm,hogy vagy,egy csodás ajándék vagy nekünk!Kívánom,hogy még nagyon sokáig jó egészségben,erőben láthassunk Téged a színpadokon!Ölellek:Zibi (Vácról az első sor közepéről)

Hobo válasza

Íródott: 2017 december 10

Kedves Zsuzsa!

Elnézését kérem, de számítógép váltás történt és csak komolyabb segéderők, (a lányaim), segítségével tudok bármit is csinálni.
Köszönöm kedves sorait és jelzem, hogy a következő évre is rengeteg tervem van, sokat fogok játszani és bárhol, bármikor szeretettel várom.

Üdvözlettel
Hobo

Vid Kati

Íródott: 2017 november 04

...még mindig kattognak a tegnap esti gondolatok, érzések...
...s az az egy perc...
...ma óránként járt egy arra...
Salamovtól A vörösfenyő feltámasztása hangzott el az est végén?
...mar-AD-AnDÓ!

Hobo válasza

Íródott: 2017 november 05

A pontos cím: A vörösfenyő (Varlam Salamov)
Köszönöm levelét és üdvözlöm.
Hobo

Rigó Ferenc

Íródott: 2017 november 04

Tisztelt Hobo!
Elég régen voltál Szolnokon, akár a HBB-vel, akár szólóban. Mi ennek az oka és mikor jössz legközelebb illetve tervbe van-e véve Szolnok? Köszönettel...

Hobo válasza

Íródott: 2017 november 05

Nincsenek kapcsolataim a városban, ám jövőre egy új szervező segítségével remélem, ide is eljutok.

Szeretettel várom.
Hobo

Kabai Gábor

Íródott: 2017 november 04

Kedves Hobo!
Békéscsabán 2017. 11.03.- án " Hobo a Gulágon" előadásodon részt vehettem. 16 évesen a Kopaszkutya koncertsorozat keretén belül láttalak először.Eltelt harmincegynehány év azóta.Meghatározó élmény volt mindkettő alkalom számomra!Az is szívből- szívbe jött ,ez is! Köszönöm az élményt,élményeket!Sok erőt, egészséget és tápláló szeretetet kívánok neked és szeretteidnek!
Üdvözlettel ,Kabai Gábor

Hobo válasza

Íródott: 2017 november 04

Minden jót kívánok Önnek is szeretteivel együtt és üdvözlöm.

Hobo

Mult Róbert

Íródott: 2017 november 04

Nagyon szépen köszönöm ezt a - igazából nem találom a megfelelő jelzőt ami kifejezné azt amit érzek, talán ez árnyalja - briliáns estét!
Hatalmas megtiszteltetés és egy 37 éves álmom vált valóra a közös fényképpel. Zavartságomban csak elgügyögtem, hogy egy - talán 79-es - gyulai Omega koncert előzenekaraként láttam először Hobot, a Hobo Blues Banddel. Ahová a szüleim vittek el. Majd amikor a Közép Európai Hobo Blues megjelent, melyért Egy gyerekkori barátommal kilógtunk a suliból a könyvesboltba, hogy megvegyük, mert előző este mikor megérkezett az árú már nem adták oda, lévén zárva volt a bolt. Pedig szépen kértük.
Nos innen datálódik a dolog, mely ma valóra vált.

Köszönöm!

Hobo válasza

Íródott: 2017 november 04

Remek érzés ilyen régi „ismerősökkel” végre személyesen is találkozni.

Köszönöm levelét és üdvözlöm.

Hobo

Sevecsek István

Íródott: 2017 november 04

Köszönöm az elmúlt 40 évet!

Hobo válasza

Íródott: 2017 november 04

Én is.

Szeretettel üdvözli
Hobo

Írjon Hobonak, és ő válaszol