Koncertbeszámoló a Rockerek.hu-n

. . .

Hobo teltházas koncertet adott a Millenáris Teátrumban (2009.12.05.) - olvasható a Rockerek.hu oldalán.

Teltházas, tomboló közönség ünnepelte december 5-én Hobót és zenésztársait: Madarász Gábor gitárost, Sántha Gábor gitárost, Kovács Barnabás basszusgitárost, Nemes Zoltán zongoristát és Hoffer Péter dobost, valamint vendégeit: Rúzsa Magdit (ének) és Varga Borit (furulya). Hobo a közelmúltban megjelent, rendkívül sikeres és több szakíró együttes véleménye szerint is korszakalkotó lemezét, a Circus Hungaricus című albumot teljes terjedelmében (!) elődta társaival, az öt perc híján három órás koncerten pályafutásának fontos dalaiból állította össze a koncert további anyagát (figyelemre méltó, hogy a Hobo Blues Band dalai közül csupán egyetlen egy hangzott el). A koncert előtti pillanatokban elkészült egy videoklip is a "Bolondok Hajója" című dalhoz, amelyben Rúzsa Magdi és Hobo megrázó duettet énekelnek. Hobo és zenésztársai jövő év elején országos turnéra indulnak, minden hazai nagyvárosban élőben játsszák el műsorukat. Tavasszal egy valódi cirkuszi sátorban, artisták közreműködésével viszik porondra a Cicus Hungaricus lemez anyagát, közben Hobo a Circus Hungaricus című monodrámájával járja az országot.

http://rockerek.hu/hobo_telthazas_koncertet_adott_a_millenaris_teatrumban_20091205.html

« Vissza
AKTUÁLIS
HÍRLEVÉL
Teljes név:
E-mail cím:
Lakcím:
HOBO 2009 © Minden jog fenntartva!

Jogi nyilatkozat

Amennyiben szeretne feliratkozni hírlevelünkre, kérjük fogadja el a jogi nyilatkozatot!


Hírlevél feliratkozása során eltárolt adatoknak jogi adatvédelmi nyilatkozatának helye...

Rendelési feltételek

Kedves Vásárlóink!

Szeretnénk felhívni figyelmét néhány megrendeléssel kapcsolatos, fontos információra:

Mindenek előtt kérjük, hogy a kért adatokat (név, lakcím, telefon) a gyors és precíz kiszállítás érdekében pontosan töltse ki. Adatait harmadik félnek csak a szállítással kapcsolatosan adjuk át, akik szintén felelősséget vállaltak azok bizalmas kezelése érdekében.

A megrendelőlap Megjegyzés rovatában tüntetheti fel a vásárlással kapcsolatos üzeneteit (pl. dedikálás, személyes átvételi igény…)

Amennyiben bármi okból problémát jelentene a webáruházon keresztül történő vásárlás, úgy megrendelését feladhatja e-mailen (info@hobo.hu ) vagy akár postai úton is (Rock Diszkont 1068 Budapest, Király utca 108.).
Ez esetben kérjük pontosan tüntesse fel:
- az Ön nevét (és ha eltérő, akkor a számlázási nevet)
- pontos címét, irányítószámmal (ha eltérő, akkor a számlázási címet)
- telefonos elérhetőséget és e-mail címét
- a megrendelt áru pontos címét és darabszámát

A Webáruházat a Rock Diszkont üzemelteti. A termékek mellett feltűntetett fogyasztói árak az általános forgalmi adót (ÁFÁ-t) már tartalmazzák, a kézbesítés költségeit azonban nem.
Ennek összege futárszolgálat igénybevétele esetén belföldön általában 1290 Ft csomagonként.  A megrendelt áruk kiszállítását a GLS Hungary Kft biztosítja.
(Határon túli szállítási megrendelések egyeztetése folyamatban van.)

Amennyiben úgy gondolja, személyesen is átveheti csomagját  a Rock Diszkont üzletben: 1068 Budapest, Király utca 108. Telefon: +36 (1) 341-3350. (hétköznanap 9-18 óráig, szombaton 9-13 óráig).
Kérjük, hogy személyes átvételi igényét feltétlenül jelezze megrendeléskor a Megjegyzés rovatnál!

Kellemes böngészést, jó vásárlást kíván Mindenkinek
Webmester
info@hobo.hu