Hírlevél

. . .

Hírlevél, 2009.11.24.

 
Kedves Barátaim, tisztelt Hölgyeim és Uraim!
 
December harmadikán megkezdjük várhatóan majdnem egy évig tartó turnénkat a soproni Hangárban, majd két nappal később a budapesti Millenárison játszunk a zenekarral, melynek Madarász Gábor, Sántha Gábor, Nemes Zoltán, Hoffer Péter és Kovács Barnabás a tagjai. Rúzsa Magdi igéretét is bírjuk, ő lesz a pesti előadás sztárvendége.
A műsor a Circus Hungaricust mutatja be teljes egészében, ezt egészítik ki ismert és fontos dalok az elmúlt 41 évből. (Gimmie Shelter, Hey Joe, You Gotta Move, stb… – tudják, ezek nem Hobo Blues Band számok.)
Az új szólólemez anyaga zeneileg nagyon eltér a HBB hagyományoktól, ezt követi az előadás szerkesztése is. Sokkal rockosabb lesz. (Nem jobb, csak más!)
 
A sorozat januártól április végéig 15 vidéki városban folytatódik, majd májusban Békéscsabán és Budapesten, cirkuszsátorban artistákkal és bohócokkal kiegészülve játszik a zenekar, hogy aztán szeptemberben Debrecenben fejezzük be a szériát.
A nyár folyamán fellépünk az összes nagy fesztiválon is. Május 23.-án a várpalotai Pannon fesztiválon kezdünk.
 
Három felvételt tartalmazó DVD-t is tervezünk. Az egyiken a debreceni Csokonai Színházban és a Budapesti Kamaraszínházban látható monodramatikus feldolgozás, a másodikon a zenekaros koncert, a a harmadikon a cirkuszi változat kap majd helyet.
 
A lemez fogadtatása mind a közönség, mind a szakma részéről minden várakozást felülmúl.
A színházi előadások pótszékkel mennek. Mindegyikért köszönet.
 
Szeretettel várom Önöket a Millenárison és bármikor, bárhol az országban.
 
Hobo
 
Piliscsaba, 2009.11.24.
« Vissza
AKTUÁLIS

Bill és Hobo újra együtt

Kolozsvár, Fő tér, 2017. aug. 18.
RÉSZLETEK »
HÍRLEVÉL
Teljes név:
E-mail cím:
Lakcím:
HOBO 2009 © Minden jog fenntartva!

Jogi nyilatkozat

Amennyiben szeretne feliratkozni hírlevelünkre, kérjük fogadja el a jogi nyilatkozatot!


Hírlevél feliratkozása során eltárolt adatoknak jogi adatvédelmi nyilatkozatának helye...

Rendelési feltételek

Kedves Vásárlóink!

Szeretnénk felhívni figyelmét néhány megrendeléssel kapcsolatos, fontos információra:

Mindenek előtt kérjük, hogy a kért adatokat (név, lakcím, telefon) a gyors és precíz kiszállítás érdekében pontosan töltse ki. Adatait harmadik félnek csak a szállítással kapcsolatosan adjuk át, akik szintén felelősséget vállaltak azok bizalmas kezelése érdekében.

A megrendelőlap Megjegyzés rovatában tüntetheti fel a vásárlással kapcsolatos üzeneteit (pl. dedikálás, személyes átvételi igény…)

Amennyiben bármi okból problémát jelentene a webáruházon keresztül történő vásárlás, úgy megrendelését feladhatja e-mailen (info@hobo.hu ) vagy akár postai úton is (Rock Diszkont 1068 Budapest, Király utca 108.).
Ez esetben kérjük pontosan tüntesse fel:
- az Ön nevét (és ha eltérő, akkor a számlázási nevet)
- pontos címét, irányítószámmal (ha eltérő, akkor a számlázási címet)
- telefonos elérhetőséget és e-mail címét
- a megrendelt áru pontos címét és darabszámát

A Webáruházat a Rock Diszkont üzemelteti. A termékek mellett feltűntetett fogyasztói árak az általános forgalmi adót (ÁFÁ-t) már tartalmazzák, a kézbesítés költségeit azonban nem.
Ennek összege futárszolgálat igénybevétele esetén belföldön általában 1290 Ft csomagonként.  A megrendelt áruk kiszállítását a GLS Hungary Kft biztosítja.
(Határon túli szállítási megrendelések egyeztetése folyamatban van.)

Amennyiben úgy gondolja, személyesen is átveheti csomagját  a Rock Diszkont üzletben: 1068 Budapest, Király utca 108. Telefon: +36 (1) 341-3350. (hétköznanap 9-18 óráig, szombaton 9-13 óráig).
Kérjük, hogy személyes átvételi igényét feltétlenül jelezze megrendeléskor a Megjegyzés rovatnál!

Kellemes böngészést, jó vásárlást kíván Mindenkinek
Webmester
info@hobo.hu