Az új lemez a hónap lemeze...

. . .

A Circus Hungaricus - a Hardrock.hu értékelése szerint - lett a "Hónap lemeze" az Első hallásra rovatban:

Hobo: Circus Hungaricus

Garael:

Pontszám: 9

Megjegyzés: Végre egy olyan HOBO szólólemez, ahol a zene nem a szükséges rossz a szövegek mellett, ráadásul ilyen macsósan „metal” környezetben még nem hallottam a vén mesemondót.

Szakáts Tibor:

Pontszám: 10

Megjegyzés: Hobonak az életében és a munkáságában is voltak nagy mérföldkövek. Szerintem a Circus Hungaricus is ezek közé tartozik.

Brinyó:

Pontszám: 10

Megjegyzés: A magyar rockzene egyik legkiválóbb albuma. Már most klasszikus! Az ilyen matériákért (is) érdemes élni!!!

Pearl69:

Pontszám: 10

Megjegyzés: Az idő sem választja el attól, hogy mestermű legyen! A hibátlan korrajz mellé modern hangzás, mégis klasszikus hangszerelés párosul, ez hívják úgy, hogy: „Nagy találkozás”!

Tomka:

Pontszám: 9

Megjegyzés: Fantasztikus! Frappáns, humoros, de kíméletlenül éles nyelvű szövegek, ízes, szórakoztató és változatos, akár stílusokon átívelő gitárjáték – Hobo talán legjobb szólólemeze.

Kotta:

Pontszám: 7

Megjegyzés: Nagy tisztelettel, ámde kellő távolságtartással viszonyulok Hobo munkásságához. Értem/érzem, hogy ez egy kiemelkedő lemez a maga stílusában, de még akkor sem az én világom, ha meglepően dögösre sikerült ezúttal (köszönhetően Madinak).

JLT:

Pontszám: 7.5

Megjegyzés: Újra egy olyan anyag, amit nemcsak öröm volt hallgatni, hanem el is lehet gondolkodni a szövegekben hallottakon.

Mmarton88:

Pontszám: 8

Megjegyzés: Féltem ettől a lemeztől, nem szeretem az „okos” albumokat. Ráadásul Hobo sosem játszott komoly szerepet rockzene kedvelői pályafutásomban, ám a Circus Hungaricus mellettem sem tudott szó nélkül elmenni. A szövegek zseniálisak! A muzsika is az, ráadásul igen könnyen rögzülnek a dallamok a hallójáratokban. Az egyetlen bajom, hogy talán picit hosszú a lemez, a vége felé azért becsúszott már egy-két lassabb, és kevésbé erős dal, amelyeket le lehetett volna hagyni. Ennek ellenére ez egy kiemelkedően jó magyar album.

Adamwarlock:

Pontszám: 10

Megjegyzés: Nem hittem volna, hogy Hobo ennyire meg fog lepni! A 2009-es év vitathatatlan magyar befutója lesz, kétlem, hogy akadna hazai előadó, aki képes lenne akadályozni ebben. Szövegek, zene, hangzás…Földes László nem tudott elhibázni semmit, még a borítót sem.

Mike:

Pontszám: 5

Megjegyzés: Nem vagyok könnyű helyzetben, mivel 1. alig ismerem Hobo munkásságát, 2. sosem tudtam barátságot kötni a hangjával, ám mégiscsak egy hazai legendáról kell véleményt formálnom. Azt viszont nem vitatom, hogy mind a szövegek, mind a dalszerzés terén igényeset alkotott. Ettől függetlenül ilyen énekteljesítményt nem tudok díjazni, ezen okból a pontszámomról ordít a szubjektivitás.

Átlag: 8.55

_________________________________________________

És akkor lássuk az összesítést! Külön öröm számunkra, hogy az első körben egy magyar album lehet a hónap lemeze a Hard Rock Magazinban. Gratulálunk!

1. Hobo: Circus Hungaricus (8.55)
2. Winger: Karma (8.10)
3. Kiss: Sonic Boom (7.80)
4. Metalium: Grounded (Chapter Eight) (7.35)
5. Transatlantic: The Whirlwind (7.30)
6. W.A.S.P.: Babylon (7.16)
7. Epica: Desing Your Universe (7.00)
8. Cooper Inc.: Pulling The Trigger (6.95)
9. Barinstorm: Memorial Roots (6.66)
10. Dreamland: Exit 49 (6.50)
11. Danger Danger: Revolve (6.30)
12. Ace Frehley: Anomaly (6.20)
13 Mike Tramp & The Rock ’n’ Roll Circuz (5.22)
14. Rammstein: Liebe Ist Für Alle Da (5.16)
15. Karthago: Időtörés (5.00)
16. Lita Ford: Wicked Wonderland (3.10)

_________________________________________________

Teljes cikk

« Vissza
AKTUÁLIS

Bill és Hobo újra együtt

Kolozsvár, Fő tér, 2017. aug. 18.
RÉSZLETEK »
HÍRLEVÉL
Teljes név:
E-mail cím:
Lakcím:
HOBO 2009 © Minden jog fenntartva!

Jogi nyilatkozat

Amennyiben szeretne feliratkozni hírlevelünkre, kérjük fogadja el a jogi nyilatkozatot!


Hírlevél feliratkozása során eltárolt adatoknak jogi adatvédelmi nyilatkozatának helye...

Rendelési feltételek

Kedves Vásárlóink!

Szeretnénk felhívni figyelmét néhány megrendeléssel kapcsolatos, fontos információra:

Mindenek előtt kérjük, hogy a kért adatokat (név, lakcím, telefon) a gyors és precíz kiszállítás érdekében pontosan töltse ki. Adatait harmadik félnek csak a szállítással kapcsolatosan adjuk át, akik szintén felelősséget vállaltak azok bizalmas kezelése érdekében.

A megrendelőlap Megjegyzés rovatában tüntetheti fel a vásárlással kapcsolatos üzeneteit (pl. dedikálás, személyes átvételi igény…)

Amennyiben bármi okból problémát jelentene a webáruházon keresztül történő vásárlás, úgy megrendelését feladhatja e-mailen (info@hobo.hu ) vagy akár postai úton is (Rock Diszkont 1068 Budapest, Király utca 108.).
Ez esetben kérjük pontosan tüntesse fel:
- az Ön nevét (és ha eltérő, akkor a számlázási nevet)
- pontos címét, irányítószámmal (ha eltérő, akkor a számlázási címet)
- telefonos elérhetőséget és e-mail címét
- a megrendelt áru pontos címét és darabszámát

A Webáruházat a Rock Diszkont üzemelteti. A termékek mellett feltűntetett fogyasztói árak az általános forgalmi adót (ÁFÁ-t) már tartalmazzák, a kézbesítés költségeit azonban nem.
Ennek összege futárszolgálat igénybevétele esetén belföldön általában 1290 Ft csomagonként.  A megrendelt áruk kiszállítását a GLS Hungary Kft biztosítja.
(Határon túli szállítási megrendelések egyeztetése folyamatban van.)

Amennyiben úgy gondolja, személyesen is átveheti csomagját  a Rock Diszkont üzletben: 1068 Budapest, Király utca 108. Telefon: +36 (1) 341-3350. (hétköznanap 9-18 óráig, szombaton 9-13 óráig).
Kérjük, hogy személyes átvételi igényét feltétlenül jelezze megrendeléskor a Megjegyzés rovatnál!

Kellemes böngészést, jó vásárlást kíván Mindenkinek
Webmester
info@hobo.hu