Köszöntő

. . .

... és néhány hasznos információ!


 
Kedves Barátaink, és véletlen vagy szándékosan idetévedt Látogatók!
 
Szeretettel köszöntök Mindenkit abból az alkalomból, hogy hosszú várakozás után végre elkészült az új weboldal.
Kívánom, hogy mindenki megtalálja rajta a számára fontos vagy az őt érdeklő dolgokat! Igyekszünk minden információt naprakészen tartani, illetve folyamatosan bővíteni – ezért remélem érdemes lesz gyakran idelátogatniuk!
Ha bármi hibát, pontatlanságot észlelnek, kérjük, jelezzék nekünk a webmester@hobo.hu címen, hogy mihamarabb orvosolni tudjuk.
Néhány szóban a változásokról:
 
Sokak kedvence: a Vendégkönyv
Szeretettel várjuk írásaikat ismét az újra megnyílt Vendégkönyvben! A válaszadást – hacsak nem valami technikai jellegű hozzászólás érkezik – továbbra is Hobo vállalta, személyesen. Hűséges látogatóink azonban bizonyára emlékeznek az időnként mindent elárasztó Viagra és Káma Szutra reklámokra.. úgy gondoltuk, ezektől a jövőben mindanyiunkat megkímélnénk – ezért az első hozzászólás előtt regisztrálni kell. Reméljük, ez nem okoz problémát senkinek, ha mégis a fentebbi e-mailen kérhet segítséget!
Ugyanezt a célt szolgálja az is, hogy a hozzászólások csak jóváhagyás után kerülnek fel a weboldalra. Félreértések elkerülése végett: negatív kritikát is szívesen fogadunk, a pocskondiázást azonban kérjük: hagyja meg mindenki más fórumokra…!
 
Online vásárlás
Megújult – és most már minden böngészőből mindenki számára elérhető lett – a webbolt. Online megrendelt termékeinket postai utánvéttel vehetik át, illetve - ha ezt megrendeléskor jelzik - személyesen is, 9-17 óra között a kiadó irodájában: Bermuda Blues Kiadó Kft. 1036 Budapest, Bécsi út 83.  Ne feledkezzenek meg róla, hogy a feltűntetett árak az általános forgalmi adót igen, de a postai utánvét költségét nem tartalmazzák – ennek összegét a Magyar Posta Díjszabása határozza meg.
 
Diszkográfia
Felkerült minden lemez, ami eddig megjelent, és szerencsére hamarosan már bővíthetjük is a sort. Folyamatosan töltődik a megjelent lemezek adatai: számok, szövegek, zenészek… Kis türelmet kérünk, hamarosan minden információ a helyére kerül! (A feltöltés folyamatos, és Hobo lemezeivel kezdtük.)
 
Fellépések
Talán az egyik legfontosabb dolog… Természetesen itt is igyekeztünk Mindenki igényét figyelembe venni! Az oldalon barangolva mindenhonnan elérhető, időrendben, pontos helyszínnel… de hogy még hasznosabb legyen: az előadás részleteire kattintva megtudható az is, hol és hogyan lehet jegyet vásárolni; ha nehezebb eset: hogyan lehet a helyszínt megközelíteni; illetve a részletes programot is megismerhetik belőle.
 
A szövegek
Sokan vagyunk, akik a számok többségét kívülről fújják, néha mégis jó belenézni a szövegek közé… A címek betűrend szerint vannak csoportosítva, azonban egyben vannak a saját szövegek és a fordítások. Utóbbiak esetében az eredeti szerző(k) nevét a cím és a legelső megjelenést mutató adat után olvashatjuk.
 
Színház
Már most is néhány – de hamarosan az összes – színházi est részletes programját, képeit, többnyire még a szövegkönyvét is megtalálhaták, Lapozgassák szeretettel! Igyekszünk minden médiáról részletes és pontos információkat biztosítani.
A Galériát nem is részletezném… a színházak, koncertek nagy pillanatain kívül a Hőskorba is betekinthetünk. Megtalálhatják a megjelent borítókat, beszkennelt cikkeket… Legjobb lesz, ha Önök fedezik fel, mi mindent rejtettünk a – remélhetőleg Önök szerint is – tetszetős külső alá!
 
Érezzék jól magukat!
Szeretettel:
Webmester
(Kiss Ágnes)
« Vissza
AKTUÁLIS

Bill és Hobo újra együtt

Kolozsvár, Fő tér, 2017. aug. 18.
RÉSZLETEK »
HÍRLEVÉL
Teljes név:
E-mail cím:
Lakcím:
HOBO 2009 © Minden jog fenntartva!

Jogi nyilatkozat

Amennyiben szeretne feliratkozni hírlevelünkre, kérjük fogadja el a jogi nyilatkozatot!


Hírlevél feliratkozása során eltárolt adatoknak jogi adatvédelmi nyilatkozatának helye...

Rendelési feltételek

Kedves Vásárlóink!

Szeretnénk felhívni figyelmét néhány megrendeléssel kapcsolatos, fontos információra:

Mindenek előtt kérjük, hogy a kért adatokat (név, lakcím, telefon) a gyors és precíz kiszállítás érdekében pontosan töltse ki. Adatait harmadik félnek csak a szállítással kapcsolatosan adjuk át, akik szintén felelősséget vállaltak azok bizalmas kezelése érdekében.

A megrendelőlap Megjegyzés rovatában tüntetheti fel a vásárlással kapcsolatos üzeneteit (pl. dedikálás, személyes átvételi igény…)

Amennyiben bármi okból problémát jelentene a webáruházon keresztül történő vásárlás, úgy megrendelését feladhatja e-mailen (info@hobo.hu ) vagy akár postai úton is (Rock Diszkont 1068 Budapest, Király utca 108.).
Ez esetben kérjük pontosan tüntesse fel:
- az Ön nevét (és ha eltérő, akkor a számlázási nevet)
- pontos címét, irányítószámmal (ha eltérő, akkor a számlázási címet)
- telefonos elérhetőséget és e-mail címét
- a megrendelt áru pontos címét és darabszámát

A Webáruházat a Rock Diszkont üzemelteti. A termékek mellett feltűntetett fogyasztói árak az általános forgalmi adót (ÁFÁ-t) már tartalmazzák, a kézbesítés költségeit azonban nem.
Ennek összege futárszolgálat igénybevétele esetén belföldön általában 1290 Ft csomagonként.  A megrendelt áruk kiszállítását a GLS Hungary Kft biztosítja.
(Határon túli szállítási megrendelések egyeztetése folyamatban van.)

Amennyiben úgy gondolja, személyesen is átveheti csomagját  a Rock Diszkont üzletben: 1068 Budapest, Király utca 108. Telefon: +36 (1) 341-3350. (hétköznanap 9-18 óráig, szombaton 9-13 óráig).
Kérjük, hogy személyes átvételi igényét feltétlenül jelezze megrendeléskor a Megjegyzés rovatnál!

Kellemes böngészést, jó vásárlást kíván Mindenkinek
Webmester
info@hobo.hu