Hobo nyitotta meg a kiállítást

. . .

Szabadi Katalin és Balogh Gyula festőművészeknek nyílt kiállítása a Moldvay Győző Galériában. A tárlatot Földes László Hobo nyitotta meg.

Pilinszky János versei ihlették Szabadi Katalin „Üveg mögötti csöndben” című kiállítását.
-Lánykorom óta szeretem Pilinszky-t, egyik barátomtól kaptam meg az egyik kötetét és már akkor elbűvölt a stílusa-mondta el Szabadi Katalin.

A Hatvan Városi Televízió felvétele:Az igazi inspirációt az jelentette a művésznek, amikor Hobót hallotta egy felvételen Pilinszky verseket szavalni és énekelni. Ezért kereste fel Szabadi Katalin Debreceni kiállítása előtt a Kossuth díjas előadót, így Debrecenben és Hatvanban is Hobó működött közre a tárlat megnyitásán. Pilinszky pedig nem csak a festőművészt, de Földes Lászlót is megihlette.
 
-A saját bajaimra találok orvosságot a verseiben, nem gondoltam, hogy elő fogom adni-így beszélt Hobo Pilinszky verseiről.

 

Szabadi Katalinnak a Moldvay Győző Galéria pályafutása egyik csúcsát jelenti. Azt mondja, hogy nagyon sok szépet kapott a galériától és támogatja hogy itt beengedik a figurális képeket is.

Balogh Gyula a közvetlen lakókörnyezetéből merít képei megfestésekor. Kiemelte, hogy ez a közeg tartalmaz annyi szépséget és igazságot, hogy a téma hívja a művészt a kép megfestéséhez. A képek lassú eseménysorokkal a nyugalmat éreztetik a látogatóval.

Jagodics Milán
Fotó:Burda Gabriella
« Vissza
AKTUÁLIS

Bill és Hobo újra együtt

Kolozsvár, Fő tér, 2017. aug. 18.
RÉSZLETEK »
HÍRLEVÉL
Teljes név:
E-mail cím:
Lakcím:
HOBO 2009 © Minden jog fenntartva!

Jogi nyilatkozat

Amennyiben szeretne feliratkozni hírlevelünkre, kérjük fogadja el a jogi nyilatkozatot!


Hírlevél feliratkozása során eltárolt adatoknak jogi adatvédelmi nyilatkozatának helye...

Rendelési feltételek

Kedves Vásárlóink!

Szeretnénk felhívni figyelmét néhány megrendeléssel kapcsolatos, fontos információra:

Mindenek előtt kérjük, hogy a kért adatokat (név, lakcím, telefon) a gyors és precíz kiszállítás érdekében pontosan töltse ki. Adatait harmadik félnek csak a szállítással kapcsolatosan adjuk át, akik szintén felelősséget vállaltak azok bizalmas kezelése érdekében.

A megrendelőlap Megjegyzés rovatában tüntetheti fel a vásárlással kapcsolatos üzeneteit (pl. dedikálás, személyes átvételi igény…)

Amennyiben bármi okból problémát jelentene a webáruházon keresztül történő vásárlás, úgy megrendelését feladhatja e-mailen (info@hobo.hu ) vagy akár postai úton is (Rock Diszkont 1068 Budapest, Király utca 108.).
Ez esetben kérjük pontosan tüntesse fel:
- az Ön nevét (és ha eltérő, akkor a számlázási nevet)
- pontos címét, irányítószámmal (ha eltérő, akkor a számlázási címet)
- telefonos elérhetőséget és e-mail címét
- a megrendelt áru pontos címét és darabszámát

A Webáruházat a Rock Diszkont üzemelteti. A termékek mellett feltűntetett fogyasztói árak az általános forgalmi adót (ÁFÁ-t) már tartalmazzák, a kézbesítés költségeit azonban nem.
Ennek összege futárszolgálat igénybevétele esetén belföldön általában 1290 Ft csomagonként.  A megrendelt áruk kiszállítását a GLS Hungary Kft biztosítja.
(Határon túli szállítási megrendelések egyeztetése folyamatban van.)

Amennyiben úgy gondolja, személyesen is átveheti csomagját  a Rock Diszkont üzletben: 1068 Budapest, Király utca 108. Telefon: +36 (1) 341-3350. (hétköznanap 9-18 óráig, szombaton 9-13 óráig).
Kérjük, hogy személyes átvételi igényét feltétlenül jelezze megrendeléskor a Megjegyzés rovatnál!

Kellemes böngészést, jó vásárlást kíván Mindenkinek
Webmester
info@hobo.hu