Circus Hungaricus, vége?

. . .

Mondják, akinek sűrűn keltik halálhírét, az jó sokáig él. A kérdőjel ott maradt, függesztve a Porondszínház mennyezeti harmadában. Debrecenben a három szeptemberi előadásra szinte minden jegy elővételben kelt el. A végén Ruzsa Magdi is beszállt az előadás részvevői közé.

A kérdőjel azért indokolt, mert tényszerűen az előadássorozat végét kellett volna bejelentenie ennek a bejegyzésnek, de mivel a jövő mozgásban van, ezt nem tehetjük meg. A sikert látva Hobo és Vidnyánszky Attila, a darab rendezője (és a Csokonai Színház igazgatója) úgy érezték nem jött még el az idő, hogy ez a nagyszabású előadás átvegye az obsitos levelét. A harmadik előadást Ruzsa Magdi is eljött megtekinteni, aki a Circus Hungaricus lemezen is közreműködött. Hobo eredeti elképzeléséhez híven az előadásról felvétel készült, amelyet dvd formában később árusítani fognak és ezen is látható-hallható lesz, ahogyan a vajdasági megasztár a ráadásban becsatlakozott Hobo és a Jókai színház művészeinek karába. Ne zárjuk ki tehát a lehetőségét annak, hogy a Circus Hungaricus tavasszal még visszatér, de addig is a koprodukcióban résztvevő színházak igazgatói köszönik minden munkatársnak az igazán áldozatos munkát és nézőknek az intenzív érdeklődést.
« Vissza
AKTUÁLIS

Bill és Hobo újra együtt

Kolozsvár, Fő tér, 2017. aug. 18.
RÉSZLETEK »
HÍRLEVÉL
Teljes név:
E-mail cím:
Lakcím:
HOBO 2009 © Minden jog fenntartva!

Jogi nyilatkozat

Amennyiben szeretne feliratkozni hírlevelünkre, kérjük fogadja el a jogi nyilatkozatot!


Hírlevél feliratkozása során eltárolt adatoknak jogi adatvédelmi nyilatkozatának helye...

Rendelési feltételek

Kedves Vásárlóink!

Szeretnénk felhívni figyelmét néhány megrendeléssel kapcsolatos, fontos információra:

Mindenek előtt kérjük, hogy a kért adatokat (név, lakcím, telefon) a gyors és precíz kiszállítás érdekében pontosan töltse ki. Adatait harmadik félnek csak a szállítással kapcsolatosan adjuk át, akik szintén felelősséget vállaltak azok bizalmas kezelése érdekében.

A megrendelőlap Megjegyzés rovatában tüntetheti fel a vásárlással kapcsolatos üzeneteit (pl. dedikálás, személyes átvételi igény…)

Amennyiben bármi okból problémát jelentene a webáruházon keresztül történő vásárlás, úgy megrendelését feladhatja e-mailen (info@hobo.hu ) vagy akár postai úton is (Rock Diszkont 1068 Budapest, Király utca 108.).
Ez esetben kérjük pontosan tüntesse fel:
- az Ön nevét (és ha eltérő, akkor a számlázási nevet)
- pontos címét, irányítószámmal (ha eltérő, akkor a számlázási címet)
- telefonos elérhetőséget és e-mail címét
- a megrendelt áru pontos címét és darabszámát

A Webáruházat a Rock Diszkont üzemelteti. A termékek mellett feltűntetett fogyasztói árak az általános forgalmi adót (ÁFÁ-t) már tartalmazzák, a kézbesítés költségeit azonban nem.
Ennek összege futárszolgálat igénybevétele esetén belföldön általában 1290 Ft csomagonként.  A megrendelt áruk kiszállítását a GLS Hungary Kft biztosítja.
(Határon túli szállítási megrendelések egyeztetése folyamatban van.)

Amennyiben úgy gondolja, személyesen is átveheti csomagját  a Rock Diszkont üzletben: 1068 Budapest, Király utca 108. Telefon: +36 (1) 341-3350. (hétköznanap 9-18 óráig, szombaton 9-13 óráig).
Kérjük, hogy személyes átvételi igényét feltétlenül jelezze megrendeléskor a Megjegyzés rovatnál!

Kellemes böngészést, jó vásárlást kíván Mindenkinek
Webmester
info@hobo.hu