Az egyszerű emberek szigetén...

. . .

Debrecen - Színház, cirkusz, rock egyszerre. Melynek eredménye a rezzenéstelenül figyelő arc és testtartás. Hobo estje egy világot mutatott meg, a saját világát, hitét és igazságát, mert ő mindig megbocsát. Ha hátranéz, akkor is megbocsát.

 Hobo az egyszerű emberek szigetére vitt

Látta, amint a bohóc kisétált a porondra, s hallotta, amint körülötte mindenki vihogni kezdett. Pedig milyen szép volt! Ő cseppet sem látta csúnyának. Kedvesnek, megérinteni valónak látta. A szomorú bohóc (akinek látványa gyerekkorától kezdve végig kísérte) végül ő maga lett. Tudják, ami CD-jén is szól: egy madárijesztő, hatalmas szívvel megáldva.

Hobo nagy álma


A porondszínház szépen megtelt emberekkel. Általában az ide érkezők már korábbról ismerték Hobót, aki önmagát csak Hobócnak nevezi. A Circus Hungaricus egyszemélyes előadását már tavaly ősszel láthatta a debreceni közönség. Azt is Vidnyánszky Attila rendezte. Abban már meg volt konstruálva Hobo 2009-es Circus Hungaricus című lemezének anyaga. Ehhez érkeztek a személyes megszólamlások, amelyek olykor monodrámai betétekként is hatottak. A mostani porondszínházi előadás, ami az egész országot bejárja, újabb, kitágított dimenzióba helyezte át a Circus Hungaricust. Hobo nagy álma, hogy a cirkusz, amely gyerekkora óta végigkísérte életét, hogy a színház, amelyben játszik és a rock, ami az élete, egységesüljön.

Most egységesült

Mert cirkusz volt ez a javából, ahol artisták, zsonglőrök, táncosok, na, meg a bohóc együtt szülhették újjá a cirkuszt. Úgy, mint amikor a főnixmadár is újjászületik hamvaiból. Teljesült hát a csoda, mert mindaz, amit Hobo elrejthet egy dobozban: a dalszövegek keserű napjairól, a nőről, és a korról, amelyben él, egyszerre csak világosságot nyertek, s felépítődött a Bolondok hajója, ahová mindenkit várnak. Mindenkit, aki az egyszerű emberek szigetére vágyik. Még azt a kisembert is, aki a cirkuszi sátor leghátsó sorában egyedül ül, és néz.

Bogdán Szilvia

« Vissza
AKTUÁLIS

Bill és Hobo újra együtt

Kolozsvár, Fő tér, 2017. aug. 18.
RÉSZLETEK »
HÍRLEVÉL
Teljes név:
E-mail cím:
Lakcím:
HOBO 2009 © Minden jog fenntartva!

Jogi nyilatkozat

Amennyiben szeretne feliratkozni hírlevelünkre, kérjük fogadja el a jogi nyilatkozatot!


Hírlevél feliratkozása során eltárolt adatoknak jogi adatvédelmi nyilatkozatának helye...

Rendelési feltételek

Kedves Vásárlóink!

Szeretnénk felhívni figyelmét néhány megrendeléssel kapcsolatos, fontos információra:

Mindenek előtt kérjük, hogy a kért adatokat (név, lakcím, telefon) a gyors és precíz kiszállítás érdekében pontosan töltse ki. Adatait harmadik félnek csak a szállítással kapcsolatosan adjuk át, akik szintén felelősséget vállaltak azok bizalmas kezelése érdekében.

A megrendelőlap Megjegyzés rovatában tüntetheti fel a vásárlással kapcsolatos üzeneteit (pl. dedikálás, személyes átvételi igény…)

Amennyiben bármi okból problémát jelentene a webáruházon keresztül történő vásárlás, úgy megrendelését feladhatja e-mailen (info@hobo.hu ) vagy akár postai úton is (Rock Diszkont 1068 Budapest, Király utca 108.).
Ez esetben kérjük pontosan tüntesse fel:
- az Ön nevét (és ha eltérő, akkor a számlázási nevet)
- pontos címét, irányítószámmal (ha eltérő, akkor a számlázási címet)
- telefonos elérhetőséget és e-mail címét
- a megrendelt áru pontos címét és darabszámát

A Webáruházat a Rock Diszkont üzemelteti. A termékek mellett feltűntetett fogyasztói árak az általános forgalmi adót (ÁFÁ-t) már tartalmazzák, a kézbesítés költségeit azonban nem.
Ennek összege futárszolgálat igénybevétele esetén belföldön általában 1290 Ft csomagonként.  A megrendelt áruk kiszállítását a GLS Hungary Kft biztosítja.
(Határon túli szállítási megrendelések egyeztetése folyamatban van.)

Amennyiben úgy gondolja, személyesen is átveheti csomagját  a Rock Diszkont üzletben: 1068 Budapest, Király utca 108. Telefon: +36 (1) 341-3350. (hétköznanap 9-18 óráig, szombaton 9-13 óráig).
Kérjük, hogy személyes átvételi igényét feltétlenül jelezze megrendeléskor a Megjegyzés rovatnál!

Kellemes böngészést, jó vásárlást kíván Mindenkinek
Webmester
info@hobo.hu