Tábortűz mellett

. . .

Művész-világ: Csak szólok, hogy...

Húszévnyi várakozás után végre teljes terjedelmében megjelent a Hobo Blues Band pályafutásának egyik legfontosabb és legjobb alkotása, a legendás „Tábortűz mellett” című dupla album!

A Universal Music olyan ajándékkal lepte meg a hazai rock-rajongókat, ami eddig rengeteg zenerajongó nem titkolt vágya volt.

A Hobo Blues Band tagsága 1990-ben gyökeresen átalakult: visszatért Tátrai Tibor, hazánk legendás gitárvirtuóza, megérkezett a Locomotiv GT-ből az ország egyik legfelkészültebb dob-zsenije, Solti János, maradt a zenei agytröszt, Póka Egon és az egyedülálló hangú gitáros, Tóth János Rudolf és természetesen Földes László Hobo.

1990-ben mindenki a rendszerváltás eufóriájában lebegett: hihetetlen és addig elképzelhetetlen változásokon ment keresztül az ország, a HBB-t pedig elsőként engedték turnézni Romániában, de amerikai útja is feltöltötte élményekkel és szöveg-ötletekkel Hobót. Ebből a hármas élmény-tömegből születtek a HBB és a magyar rock-kultúra egyik legfontosabb lemezének szövegei.

Az ország csúcs-zenészei olyan zenei köntösbe varázsolták Hobo remekbeszabott verseit, ami szinte példa nélküli az egész HBB- életműben. Igazi jutalomjáték mindannyiunk számára. Ezt a lemezt mindenkinek hallania kell, hiszen az üzenete ma épp úgy aktuális, mint megjelenésekor.

A „Tábortűz mellett” olyan, ma már klasszikussá érett dalokat vonultat fel, mint az „Emigráns blues”, a torokszorító „Gyáva bohóc” vagy az első hazai rap-dal, a „Temető tangó”, de a „Vadászok kivonulása” is itt hallható (rímelve a Vadászat: A vadászok bevonulása című dalára) és „A látogató”, amely egy modern-kori Rómeó és Júlia-történet sajátosan közép-keleteurópai közegben.

A „Tábortűz mellett” most először, teljes terjedelmében megjelent dupla CD-n, eredeti borítóval és az összes dalszöveggel.

« Vissza
AKTUÁLIS
HÍRLEVÉL
Teljes név:
E-mail cím:
Lakcím:
HOBO 2009 © Minden jog fenntartva!

Jogi nyilatkozat

Amennyiben szeretne feliratkozni hírlevelünkre, kérjük fogadja el a jogi nyilatkozatot!


Hírlevél feliratkozása során eltárolt adatoknak jogi adatvédelmi nyilatkozatának helye...

Rendelési feltételek

Kedves Vásárlóink!

Szeretnénk felhívni figyelmét néhány megrendeléssel kapcsolatos, fontos információra:

Mindenek előtt kérjük, hogy a kért adatokat (név, lakcím, telefon) a gyors és precíz kiszállítás érdekében pontosan töltse ki. Adatait harmadik félnek csak a szállítással kapcsolatosan adjuk át, akik szintén felelősséget vállaltak azok bizalmas kezelése érdekében.

A megrendelőlap Megjegyzés rovatában tüntetheti fel a vásárlással kapcsolatos üzeneteit (pl. dedikálás, személyes átvételi igény…)

Amennyiben bármi okból problémát jelentene a webáruházon keresztül történő vásárlás, úgy megrendelését feladhatja e-mailen (info@hobo.hu ) vagy akár postai úton is (Rock Diszkont 1068 Budapest, Király utca 108.).
Ez esetben kérjük pontosan tüntesse fel:
- az Ön nevét (és ha eltérő, akkor a számlázási nevet)
- pontos címét, irányítószámmal (ha eltérő, akkor a számlázási címet)
- telefonos elérhetőséget és e-mail címét
- a megrendelt áru pontos címét és darabszámát

A Webáruházat a Rock Diszkont üzemelteti. A termékek mellett feltűntetett fogyasztói árak az általános forgalmi adót (ÁFÁ-t) már tartalmazzák, a kézbesítés költségeit azonban nem.
Ennek összege futárszolgálat igénybevétele esetén belföldön általában 1290 Ft csomagonként.  A megrendelt áruk kiszállítását a GLS Hungary Kft biztosítja.
(Határon túli szállítási megrendelések egyeztetése folyamatban van.)

Amennyiben úgy gondolja, személyesen is átveheti csomagját  a Rock Diszkont üzletben: 1068 Budapest, Király utca 108. Telefon: +36 (1) 341-3350. (hétköznanap 9-18 óráig, szombaton 9-13 óráig).
Kérjük, hogy személyes átvételi igényét feltétlenül jelezze megrendeléskor a Megjegyzés rovatnál!

Kellemes böngészést, jó vásárlást kíván Mindenkinek
Webmester
info@hobo.hu