Porondon Hobo

. . .

Ezzel a címmel jelent meg az alábbi beszámoló Hobo legújabb - stílusosan kifejezve - attrakciójáról a kultura.hu oldalán:

Egy cirkuszi sátorban mutatja be Hobo Circus Hungaricus című lemezének színházi verzióját pénteken a Békés Megyei Jókai Színház.

 Tas Gergely és Hobo
 
(MTI) - A békéscsabai evangélikus egyház udvarában felállított, 500 férőhelyes porondszínházban Vidnyánszky Attila rendező viszi színre a debreceni Csokonai Színházzal együttműködve a darabot. A produkcióban Hobo és zenekara mellett a Jókai színház művészei, táncosok és több fővárosi artista is közreműködik.
   
 Circus Hungaricus Békéscsabán

Circus Hungaricust a bemutatót követően még több alkalommal láthatja a békéscsabai közönség, de a tervek szerint Budapesten, Debrecenben és Kapolcson is vendégszerepelnek majd - saját mobilis porondszínházukban - a produkcióval. A fővárosban például a Hősök terén állítanák fel a cirkuszi sátrat.

   
Hobo szólólemeze, a mai Magyarország hangulatát sajátosan bemutató Circus Hungaricus tavaly ősszel jelent meg. Monodramatikus változatát Hobo a fővárosi Tivoli Színházban és a debreceni Csokonai Színházban már előadta.
   
A Békés Megyei Jókai Színház által működtetett porondszínház tavaly debütált, amikor szintén Békéscsabán mutatták be az Aida című musicalt. Idén a Circus Hungaricus után előadják a tavalyi évadban már sikert aratott Csínom Palkó című zenés daljátékot, amelyet Zalán Tibor és Greifenstein János "gondolt és írt újra", és amelyhez Szokolay Dongó Balázs, Bolya Mátyás és Ferenczi György - népzenei alapokra építve - új zenét is írt.
« Vissza
AKTUÁLIS

Bill és Hobo újra együtt

Kolozsvár, Fő tér, 2017. aug. 18.
RÉSZLETEK »
HÍRLEVÉL
Teljes név:
E-mail cím:
Lakcím:
HOBO 2009 © Minden jog fenntartva!

Jogi nyilatkozat

Amennyiben szeretne feliratkozni hírlevelünkre, kérjük fogadja el a jogi nyilatkozatot!


Hírlevél feliratkozása során eltárolt adatoknak jogi adatvédelmi nyilatkozatának helye...

Rendelési feltételek

Kedves Vásárlóink!

Szeretnénk felhívni figyelmét néhány megrendeléssel kapcsolatos, fontos információra:

Mindenek előtt kérjük, hogy a kért adatokat (név, lakcím, telefon) a gyors és precíz kiszállítás érdekében pontosan töltse ki. Adatait harmadik félnek csak a szállítással kapcsolatosan adjuk át, akik szintén felelősséget vállaltak azok bizalmas kezelése érdekében.

A megrendelőlap Megjegyzés rovatában tüntetheti fel a vásárlással kapcsolatos üzeneteit (pl. dedikálás, személyes átvételi igény…)

Amennyiben bármi okból problémát jelentene a webáruházon keresztül történő vásárlás, úgy megrendelését feladhatja e-mailen (info@hobo.hu ) vagy akár postai úton is (Rock Diszkont 1068 Budapest, Király utca 108.).
Ez esetben kérjük pontosan tüntesse fel:
- az Ön nevét (és ha eltérő, akkor a számlázási nevet)
- pontos címét, irányítószámmal (ha eltérő, akkor a számlázási címet)
- telefonos elérhetőséget és e-mail címét
- a megrendelt áru pontos címét és darabszámát

A Webáruházat a Rock Diszkont üzemelteti. A termékek mellett feltűntetett fogyasztói árak az általános forgalmi adót (ÁFÁ-t) már tartalmazzák, a kézbesítés költségeit azonban nem.
Ennek összege futárszolgálat igénybevétele esetén belföldön általában 1290 Ft csomagonként.  A megrendelt áruk kiszállítását a GLS Hungary Kft biztosítja.
(Határon túli szállítási megrendelések egyeztetése folyamatban van.)

Amennyiben úgy gondolja, személyesen is átveheti csomagját  a Rock Diszkont üzletben: 1068 Budapest, Király utca 108. Telefon: +36 (1) 341-3350. (hétköznanap 9-18 óráig, szombaton 9-13 óráig).
Kérjük, hogy személyes átvételi igényét feltétlenül jelezze megrendeléskor a Megjegyzés rovatnál!

Kellemes böngészést, jó vásárlást kíván Mindenkinek
Webmester
info@hobo.hu