HOBO

HÍREK

2017.09.18
Megjelent!

HOBO LUDENS

Tisztelt Olvasók!

Összeraktuk az 1456 oldal terjedelmű, 4,5 kg súlyú, kétkötetes  „Hobo Ludens”  kiadványt. A két megnevezett kedves támogató mellé megpróbáltam szponzorként megszerezni a MAFOSZ-t. (Magyar Fogorvosok Szövetsége). Indoklásul felhoztam nekik, hogy amennyiben valaki olvasás közben elalszik, a könyv biztosan kiveri a szemfogait, így jelentős forgalomemelkedés alakulhatna ki működésükben . Képviselőjük válaszul elmondta, hogy utoljára az 55 kötetes Lenin Összes Műveit támogatták, ám hiába, mert az a kiadvány inkább általános székrekedést idézett elő, ami viszont nem az ő működési területük. 

Komolyabb „hobológusok” rég tudják, hogy a lemezeimet nem hallgatom és a dvd-imet sem nézem. Ám az előző kiadványaim szerkesztői nem végezték el rendesen a korrektúrázást, sőt egyikük még még „copyright”-olta is magát. Hogy ez mégegyszer ne fordulhasson elő, magam álltam neki a hibajavításnak. Olyan is lett. Ráadásul szembesültem az ötven évhordalékával.  (Ez a legenyhébb kifejezés, amit használni tudok.)

Képzeljék el, amint az „érzékeny szerző” könnyektől elhomályosult tekintettel olvadozik a „Csipkerózsika és a hét törpe”, vagy a „Hashajtó sajtó” világszínvonalú, szinte közvetlenül és csak József Attila mellé sorolható képein. Például: „…Morgó az utolsó, unja nagyon. Csipikém, segíts magadon.”  - És elérzékenyülve saját zsenialitásától, nem veszi észre, hogy a Frontszínházat Fontszínháznak írta. A többit úgyis megtalálják. Stb…

 

Szeretettel és tisztelettel üdvözli Önöket

Hobo

http://rockdiszkont.hu/konyv/foldes-laszlo-hobo-ludens-i-(1967-1992)-hobo-ludens-ii-(1993-2017)-2-konyv